Csúcsteljesítmény 🏈

Az erő, az erő, az egyensúly, a mozgékonyság és a felépülés a legmagasabb szintű atlétikai teljesítmény pillérei. Szerezze meg mindezt a Victory Patch segítségével

A stressz életminőségünk egyik legnagyobb ellensége. Soha nem volt ilyen egyszerű a kezelése. A Peace Patch egy nem invazív és gyógyszermentes technológia, amely javíthatja az általános közérzetet a vibrotaktilis stimuláció révén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy természetes módon megtapasztalják a jobb közérzetet és nyugalmat.

Alkalmazási területei:

🏈 Egyensúlyérzék támogatása

🏈 Állóképesség és erő-fokozás

🏈 Atlétikai teljesítményfokozás

🏈 Mozgékonyság

🏈 Rugalmasság

🏈 Rehabilitáció, sérülések utáni felépülés

Mobirise

Hogyan működik?

Maradjon koncentrált és energikus a támadásban és a védekezésben, a Super Patch teljesítményvonalával. Tudományos és NBA-sportolók által tesztelt és jóváhagyott.
Ahhoz, hogy a legjavunkat mozgósítsuk, el kell hinnünk, hogy érzelmileg, mentálisan és testileg is képesek vagyunk határaink átlépésére.
Az információ alapú Victory Super Patch a sportteljesítmény fokozására lett kifejlesztve, hogy legmagasabb szinten, kirobbanó, erőteljes és fókuszált állapotban lehessünk
életünk minden mérkőzésén.

Tanulmányok kimutatták, hogy a Victory Patch 22%-kal emeli az átlagos teljesítményt, 31%-kal fokozza az egyensúlyt és a stabilitást, valamint 18%-kal javítja az erőkifejtés mértékét a nagyobb sebesség és a dinamika javára.

Mobirise

© Copyright 2020 Mobirise. All Rights Reserved.

This page was made with Mobirise templates